ZZPfact handleiding
Schakel Donker/Licht/Automatisch Schakel Donker/Licht/Automatisch Schakel Donker/Licht/Automatisch Terug naar homepage

Introductie

Dank je wel!

Fijn dat je ZZPfact factuurprogramma wilt gaan gebruiken of al gebruikt. Ons doel is, jou een gebruiksvriendelijke en handige toepassing te bieden die je helpt bij je dagelijks werk. Het programma helpt je tijd te besparen en je bedrijf te professionaliseren. Je interesse waarderen we, we stellen je niet graag teleur en gaan ervan uit dat ZZPfact doet wat je ervan verwacht. Maar het liefst natuurlijk meer dan dat. Mocht dat om een of andere reden niet zo zijn, dan horen we dat graag. Nogmaals, dank voor je interesse tot nu toe. Lees gauw verder, dan vertellen we je alles over ons paradepaardje.

Wat is ZZPfact?

Met dit programma kun je facturen maken en versturen. Maar dat is niet het enige, je kunt offertes maken, herhaalfacturen plannen en herinneringen versturen. Verder kun je klanten en producten beheren. De opmaak van de factuur kun je helemaal naar je eigen wensen aanpassen en er zijn daarnaast verschillende standaard factuurlayouts beschikbaar.

Voor wie is ZZPfact?

ZZPfact is een factuurprogramma bedoelt voor kleine ondernemingen zoals eenmanszaak, stichting, vereniging, VOF of kleine B.V. Het programma is geschikt voor het verwerken van duizenden facturen en offertes per jaar.

Het programma is ontworpen op een manier die het mogelijk moet maken dat elke gebruiker zonder veel achtergrondinformatie snel aan de slag kan. Deze handleiding is bedoeld om je verder te helpen als je wellicht even niet weet hoe je verder moet. Dit is namelijk het meest uitgebreide naslagwerk over ZZPfact dat er bestaat. Het is bovendien bedoelt voor elk soort gebruiker: van leek tot professional.

In deze handleiding is alle informatie aanwezig om aan de slag te kunnen met het factuurprogramma. Naast de uitleg van alle onderdelen van het factuurprogramma is er een snelstart, tips & tricks en Veelgestelde vragen toegevoegd om hulp te bieden een veel voorkomende en specifieke situaties.

Waar zijn de factuurgegevens opgeslagen?

Alle gegevens van ZZPfact worden op je eigen PC opgeslagen, en, daar blijven ze ook. Je deelt dus NOOIT gegevens met ons of met een andere partij.